www.ACBucuresti.ro Follow us on:

HOME - AfterSchool - Engleza - Balet - Spaniola - Learn 2 Be - Pictura si Modelaj - Canto - Teatru - Petreceri
Cursuri de Dans - Dotari - Preturi - Contact

     CANTO

    *Avand o experienta de cel putin 10 ani  in acest domeniu, am decis ca este momentul sa impartasesc ceea ce-am acumulat celor care vor cu adevarat sa cunoasca tainele si pasii catre o cariera muzicala !

 Alin Vaduva s-a nascut pe data de 6 februarie 1986 in Caracal, “Orasul minunilor”.

  Cariera:

            La varsta de 14 ani a inceput cursurile de canto muzica- usoara la Palatul copiilor din Craiova .Indrumat de prof Iliuta Dumitru, in scurt timp a inceput sa intre in contact cu scena, luand parte la diverse spectacole organizate de Palatul copiilor.

 Dupa 2 ani in care a avut numeroase spectacole in cadrul Palatului Copiilor, Alin Vaduva a decis ca trebuie sa aprofundeze acest domeniu si s-a inscris la Scoala Populara de Arta “Cornetti” din orasul Craiova, sectia muzica usoara, avand ca profesor pe Popescu Aurel, care i-a indrumat pasii spre o adevarata cariera muzicala.

 In anul 2005 Alin devine absolventul Scolii Populare de Arta “Cornetti” , Craiova.

In palmaresul lui Alin Vaduva sunt aproximativ 50 de premii obtinute la festivaluri concurs, nationale si internationale.

In anul 2006 Alin Vaduva obtine locul 2 la festivalul Mamaia, sectiunea interpretare , cu indragita melodie Copacul compusa de Zsolt Kerestely ; dupa acesta performanta au urmat numeroase aparitii tv .

In anul 2008 Alin Vaduva reprezinta Romania la festivalul international “Crebul de aur”.

Fiind o fire creativa a inceput sa compuna diverse melodii alaturi de cunoscuti producatori muzicali ( Zoltan Pop, “Mr Z” , Razvan Matache, Filip Aurel “ Pheliphe”)

Avand o voce puternica si un timbru cald Alin a colaborat ca solist principal cu trupa Quantum Leaps, formata 12 instrumentisti .

Alaturi de trupa Quantum Leaps a abordat diverse stiluri muzicale cum ar fi:  Funk , Soul, Jazz, Rock, Disco , R&B

In 2011 - 2012  Alin Vaduva participa la cunoscutul show de televiziune X Factor.

 In acest show Alin se pune in valoare prin abordarea cat mai diversa a repertoriului ,obtine locul 2 si isi dobandeste notorietatea.

 Planuri de viitor:

 Lansarea unui nou single  si colaborari  cu diversi artisti.

 *Tariful unei sedinte( o ora) de canto este de 60 lei

 

 

Powered by Voodoo Labs.